Voorwaarden

Orderbevestiging
Na het plaatsen van Uw bestelling ontvangt U een email met daarin Uw order,
ordernummer, adresgegevens en de betalingsgegevens om Uw betaling te kunnen voldoen.
Betalen kan middels een overschrijving naar mijn ING nr NL75INGB0688833500.
Zodra ik Uw betaling heb ontvangen, zal ik Uw order verder verwerken en naar Uw opgegeven adres verzenden. Zodra ik de verzending heb aangeboden bij een Postnl filiaal, zal ik U hierover per email informeren.

Verzendkosten
De verzendkosten staan op de site vermeld. Wilt U een ander verzendwijze laat het mij dan via de mail weten. Verzending onder rembours kost U 20.00 euro aan verzendkosten.

Levering
Na ontvangst van de betaling zal ik ernaar streven de verzending binnen 7 werkdagen te leveren, ik zal niet aansprakelijk zijn voor vertraging, zoekraken veroorzaakt door postnl/tnt.

Garantie
De sieraden zijn met de grootste zorg gemaakt en verzonden. Mocht er toch bij de levering een probleem zijn, mail mij dit dan binnen 2(twee) dagen na ontvangst.
Op de sluitingen heeft u na aankoopdatum nog 2 maanden garantie.
Mocht er na deze tijd toch nog problemen zijn laat het mij dan weten kan ik altijd kijken of
ik nog iets voor U kan betekenen.

Retourneren
Als de sieraad U toch niet bevalt,kunt U deze binnen 2(twee) dagen na ontvangst retourneren, zonde opgaaf van reden. De sieraad dient ongebruikt en in de originele verpakking teruggestuurd worden, vermeld hierbij Uw naam, adres en bankgegevens, De kosten zullen dan binnen 14 dagen minus de verzendkosten op Uw rekening worden teruggestort.